Trinel Syskole & Design

SYDRØMMEN onlineskole & medlemsgruppe i 1 år (oppstart 2. oktober 2022)

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Order summary
66de0572-dd42-445a-90a0-b8d46059d8ac

SYDRØMMEN onlineskole & medlemsgruppe i 1 år (oppstart 2. oktober 2022)

SYDRØMMEN onlineskole

Sy og skap et klesskap indeholdende klesplagg med din personlige signatur - tilpasset din kropp. Lær å sy med sydrømmen sy-systemet, som er et smart mix og match symønsterkollleksjon der har mange ulike designvariasjoner. Sammen med videoskolen og trines live sycoaching klasser får du både svar på spørsmål og en steg for steg metode som får deg til å sy din første eller neste personlige kolleksjon. Se frem i tid, om et år med den rette sy-coachingen er du et helt nytt sted i forhold til din sying. Da er sydrømmen din den samme som nu, bortsett fra du har ført mye av den ut i virkeligheten! 

SYDRØMMEN OPPSTART - D. 14. JANUAR 2023

Du blir del av en kreativ gjeng, som har samlet seg i kursgruppen, og vi starter opp med et velkomst webinar og samme uke er det spørretime. Dine to første syprojekter er easy stretchskjørt og easy topp. Du får enkel utstyrsliste når du melder deg på. Det trengs kun en vanlig symaskin, en printer og div syredskaper. Du kan stille spørsmål om alt du måtte lure på i gruppen som du også får adgang til når du ha meldt deg på. Vi venter på deg:-)

SYDRØMMEN kurspakke - for deg som vil lære å sy online

Onlinekurset er for deg som vil bli bedre til å sy klær som passer deg. Vi er samlet i et varm, raust og kreativt miljø på nett. i en lukket facebookgruppe. I et helt år får du unik sycoaching med Trine. Samtidig som du har en stor videoskole du studere i på egen hånd imellom ukentlige spøreretimer. Du har sydd litt fra før, men vigtigst er at du vet du vil lære mer. Og det er nu du vil satse på deg selv og din kreativitet og syglede.

SYDRØMMEN systemet og basis symønstre str 32-50

Du lærer å sy kjole, topp, skjørt, tunika og kåpe. Fra easy til øvd. Vil du sy flere modeller er det 12 symønstre du kan velge imellom og designe videre i med hjelp fra spørretimene. Du får også et introduksjonskurs til å designe din første kolleksjon.

Innhold

  1. Stor videoskole + 12 basis symønstret + 3 bonus symønstre + med mer (verdi 4.500kr)
  2. Intensiv KICKSTART sykurs: 2 måneder facebookgruppe med 12 ukentlige spørretimer + 2 live-webinarer (verdi 4.500kr)
  3. GOLDSTUDENTS sygruppe i 10 måneder med ukentlige spørretimer/events (verdi 4500kr)
  4. 2 stk 1-1 sycoachinger med Trine, som hjelper deg når du går istå (verdi 2x 2400kr)
  5. Introduksjonskurs til å designe kler til deg selv (verdi 799kr)

Herunder ser du eksempler på SYDRØMMEN elevers ferdigsydde kolleksjoner


Dette er inkludert i SYDRØMMEN onlineskole

DET LILLE NYBEGYNNER DESIGNKURS

Innen du starter å sy, så skal vi kose oss sammen med design for nybegynnere. Du lærer enkle og kreative teknikker slik at du designer din første mini-kolleksjon. ca 470 kvinner har vært igjennom dette minikurset før deg, og det har fått veldig god respons. Så gled deg!!

1/ Videoskole med tilgang i et år

Sydrømmen sy-system er bygget opp omkring 12 basis symønstret i Str 32-50. Det er en stor videoskole i en egen kursportal, som du kan studere i på egen hånd hjemme i din stur, og du kan fritt designe videre i symønstrene med hjelp i spørretimene i facebookgruppen som følger med sydrømmen.

2/ Intensivkurset i 2 måneder

Vi starter opp med 2 måneder hvor vi kommer godt fra start. Du lærer å sy easy skjørt/topp, stretch kjole/tunika, faststoff skjørt, bluse, kjole og kåpe. Og du blir mer selvsikker, får kunnskaplærer, hjelp til tilpasninger og lærer å sy klær som passer deg. Kurset bygger videre på designkurset så du får dermed en helhetlig undervisning og hjelp på dit nivå. Alle nivåer er velkomne. Vi starter easy og går fort frem, så fint om du har ca 8-10 timer til å sy i uken de neste 2-4 månedene.

3/ Goldstudent sygruppen i 10 måneder 

Du blir del av en raus, varm og kreativ sygjeng og et felleskap som deler sygleden. Vi har ukentlige spørretimer/inspirasjonstimer, månedlige challenger og et nytt sy-tema hver måned. Eks i september lærer vi om krage med stand, knapphuller og mansjett. Dette er en nyoppstartet gruppe, hvor det blir mye spennende sysnadder etterhvert. Her lærer du å designe videre i mønstrene og/eller får hjelp til dine egne redesign-ideer. 

4/ 2 stk sycoachinger med Trine

Som bonus får du 2 sycoachinger med Trine hvor du får personlig veiledning online. Her kan du få hjelp til det du måtte lure på innen sying. 

5/ Introduksjons kurs til å designe kler til deg selv

Som en nyhet får du også dette sprit nye digitale designkurs hvor vi netopp hadde mer enn 400 kreative kvinner designet kler til seg selv. Gled deg:-) 

Anbefalinger

"På årskurset Sydrømmen lærte jeg å tilpasse mønstrene til min kropp slik at plaggene passer perfekt, og legge til endringer som gir et eget personlig preg på designet. Og så fikk jeg masse SYGLEDE! INSPIRASJON til å skape og KUNNSKAP og VEILEDNING til å gjennomføre prosjektene. Jeg er både stolt, og litt overrasket, over hva jeg har fått til. Jeg kan varmt anbefale #sydrømmen til alle som har litt interesse for søm. Etter kurset har du en ny pasjon som varer livet ut!" – Anna Stenersen.

"Sydrømmen er lagt opp med attraktive, men enkle modeller som man kan modifisere og variere i mange retninger. Fantastisk gøy å lage klær som ser "proffe" ut, med snitt som er tilpasser din egen kropp. Dyktige Trine har masse erfaring og gode tips og råd. To uker mellom hver kursdag var perfekt!" – Kaja Gjedebo.

Scholarship halv pris (1 plass pr kurs )

Du kan skrive en skriftlig søknad til Trine, hvis du med god grunn til ikke å ha råd til å bli med på sykurset. Da vurdere jeg søknader innen kursstart og velger en Scholarship student, som får bli med til halv pris. Send en e-post til Trine for å bestille en samtale på Trinemalenelauridsen@gmail.com

Pengene tilbake garanti

Du får 2 uker til å se om sykurset er noe for deg. Hvis du av en eller annen grund ikke vil bli med videre deretter, sender du en epost - ingen forklaring nødvendig.

NOK 10,397
Total due NOK 10,397

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.