Når starter sydrømmen din:-)

En er en, og to er to...

Vi er mange som syr!

 

Det har blitt en sy-bølge i Norge. Fordi det gjør oss glade. Nærmest lykkelig! Ikke fordi det syning redder verden. Eller? Syning er å jo skape. Så sybølgen i Norge er en ekte "bølge". Sån som er ute på det store ocean. Fra ide til virkelighet. Sån helt enkelt. Livsglede.


Så når starter den gode ideen?

Om å fly? Om å sette en verdens rekord? Om å lære et håndverk?

 

Når fikk du lyst til å sy dine klær? Det er ikke sikkert du husker når, for ideen om å lære å sy, har mange hatt hele livet. 

Vi har fått syningen i gave. Alle har lært å sy av noen, en som var villig til å vise, vente og være tålmodig. Når levde den første syer? Når? Vikingetiden? Syning har vært med oss mennesker alle dager, og den har gått i arv fra syer til syer. Når jeg lærer deg å sy, så lærer jeg bort det jeg selv har lært. Steg for steg. Fra hånd til hånd <3


Helt enkelt, syning handler om mennesker.

Å dele, gjøre nytte og i bidra til det store skaperverket.

 

Er det lett spør du kanskje? Nei, da. Det å lære å sy er en stor greie, hvis du vil lære hele livet igjennom, er det tekstile univers stort nok til at du kan utvikle deg, akkurat med det som interessere deg aller mest. 

Hobbysøm, konfeksjonssøm, skreddersøm, bunadssøm, couture, teaterkostumer, det er mange veier til Rom. Kun en ting er sikkert, å lære å sy går 1000 ganger raskere, hvis du lære det av en som har gått veien før deg.

Velkommen til Trinel Syskole & Design, stedet hvor sydrømme blir ført ut i livet.

 

Vi syes!

Solstråler fra Sagene,

 

Trine Malene Lauridsen,

Kjoleskredder, kursholder og mye mye mer...

Livet er et eventyr - skap det og lev det!

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!