Sew-along og syskolens bursdag

Idag er det syskolens bursdag - hurra! Vi blir 7 år og feirer vi med gavedrøs til deg.

Fra starten av skulle syksolen være en kreativ oase her på Sagene. Vi hatt mange magiske menneskemøter på inspirerende sommerskoler og kreative helgekurs. Sist på stammen det store årskurs for sydrømmere for de som vil gå enda lenger inn i syskapet - inne i klesverden. Liksom Narnia er full av begivenheter der ligger og venter på deg er din sydrøm en dør inn til en magisk verden som ligger og venter på deg. Døren er kanskje lille, for ikke mange kjenner til den store sydrømmen sin, samtidig kjenner du på en lengsel etter å skape og føle deg rik på idèer er som føres ut i livet. Syskapet full av kler som passer deg og som du har skapt i sammenheng melllem deg, ditt liv og det livet du drømmer om.


En vaskeekte stor sydrømvisjon ble skap for 7 år siden, da jeg ble bært over dørterskler til mitt dengang sylokale. Jeg glemmer aldri de store vakre ord en sykursdeltaker sa etter sykurs: Trine du lærte meg å trylle å med søm:-) Nettopp!! Heia deg som vil bli bedre til å sy, gå inn i sydrømmen din og få kunnskap inn i hendene samtidig som du har det artig!! 

Nu er det 7 år med lærdom - 3 nøtter til Askepot

  1. Sewalong og sysalong - Esmeraldakjolen symønster str. 32-50 (129kr / 259kr)
  2. Broderi og blomster - bursdagsfeiring på Sagene d. 5/5 kl 14 (gratis)
  3. Online sommerskolen - sy sommerstretch kjoler, topp/tunikaer og skjørt! (2347kr)

Esmeraldakjolen sewalong

Jeg hadde så lyst til å ha den der perfekte lekre og feminiekjolen - -og vupti bleEsmeraldafødt!! Hun er en ny blomst på Orkidé-familien (symønster i sydrømmen onlineskole) og idag skal hun ut i verden til deg. 

 

Hun er en ekte slå-om-kjole som syes i stretchstoff og selv katten min elsker å smyge seg inn til meg når jeg har den på. Jeg har allerede sydd 3 korte og 1 lang Esmeralda. Julekjolen sydde jeg for hånd på 2 timer (emoji med latter og tårer) fordi det var forseint til å ta frem symaskinen. Rød/burgunder velour. Snasen!! En av vår testsyere har også allerede sydd 3 modeller fordi den er så digg og lekker å ha på.

Den er easy++ I vanskelighetsgrad, dvs ikke helt easy. Du har kanskje sydd et plagg før? Og har tørt å sy enkel stretchsøm? Hvis ikke du har det, kan du bli med i sysalongen innen sommer og der sender jeg inn videoopptak av hvordan du syr den steg for steg. 

Broderi og blomster - 7 års bursdag på Sagene

Vi feirer syskolens bursdag på ekte corona-manér, menlig med en kohort broderidag i skolehagen her på Sagene. Det er maks 10 personer som kan delta. De får utlevert et nybegynner sy-kit med instruksjon til å komme gang med broderi, samt boller og saft! Hurra. Fortsatt 2 ledige plasser så skrive til meg her: trinemalenelauridsen@gmail.com hvis du vil bli med.

 

Online sommerskole - oppstart d. 12/6 

I år starter vi med online sommerskole og det blir en inspirende sommerreise inn i syverden, for deg som vil oppleve syglede og sy dine sommerklær for første gang selv. Det er for både nybegynnere og for deg som har sydd litt fra før. Alle kan være med og du får noen super easy symønstre å starte med og deretter får vi videre til å sy sommerkjoler og lekre snacks som hårbånd og sommerbag. Dette gleder jeg meg til, sommerskolen er mitt yndlingssykurs og det er fjerde år vi treffes på Sagene. Denne gang online. Ja du leste riktig. Du skal bli med på morgentur rundt i det vakre gamle tekstilindustriområde nede ved hønselovisa fossen. Det blir også mild skrivebords yoga for å bevege på oss etter hver spørretime. Det er 7 spørretimer sammen i denne sommer.  (Esmeraldakjolen er også med i mønsterkompendiet til sommerskolen). Bli med du også <3

Skriv til meg på trinemalenelauridsen@gmail.com


Da håper jeg at du vil gripe en av disse fine bursdagstilbuddene og bli med å feire dagen med oss.

Din kreativitet er hjertelig velkommen her hos oss på Sagene

Solstråler fra Sagene

Trine

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!